Siirry sisältöön

Tule viettämään perinteistä saunailtaa työ- tai kaveriporukalla, järjestä hauska illanvietto ystävien kesken tai tuo asiakkaasi viihtymään hyvän ruoan ja virkistävien juomien parissa.

Saunaosasto koostuu suuresta pukuhuoneesta ja tilavasta saunasta, josta mahtavat näkymät Pasilan kattojen ylle ja löylyä riittää jopa 20 henkilölle.

Tilamme soveltuvat erinomaisesti niin polttareiden, valmistujaisten, synttäreiden, häiden kuin bändi-iltojenkin järjestämiseen, oleskelutilasta saa vaikkapa tanssilattian.

Avustamme tarvittaessa myös muiden yhteistyökumppaneiden etsinnässä.

Puuttuuko yritykseltäsi kokoustilat? Rauhallisissa tilossamme voit pitää kokouksia tai koulutuspäiviä astetta rennommassa, mutta toimivassa ympäristössä. Käytössänne on kokoustila jopa 30 henkilölle, tilassa on langaton internet ja useampi screen käytössänne.

Varausvahvistuksen yhteydessä  saat ohjeet mm. ovien avaamiseen ja mahdollisiin muihin ohjeisiin liittyen. OMAT JUOMAT/RUOAT SALLITTU

Tervetuloa viihtymään!

Esterinportti 2, 7 krs, 00240 Helsinki
040 840 3069
saunat@arkitilat.fi

Hinnasto

Päiväsauna

Ma-Su

80€/h

08-16

minimi aika 4h

Iltasauna

Su-To

590

17-23

Iltasauna

Pe-La ja arkipyhien aatot

790

17-23

Lisäpalvelut

Ma-Su

Lisätuntien hinta ennen klo 17 ja klo 23 jälkeen 70 €/h

Pyyhkeet 3 €/kpl

Takkapuut 18 €/säkki

Kalenteri

Kalenteri latautuu...

Ota yhteyttä ja varaa aika

Kuvagalleria

Käytössänne on koko varauksen ajan:
Kattavat astiastot n. 50 hlölle

 • ruokalautaset
 • leipälautaset
 • ruokailuvälineet
 • juomalasit
 • kahvikupit
 • erilaisia drinkki- ja olutlaseja
 • erilaisia ruoanvalmistukseen tarvittavia astioita ja välineitä
 • erilaisia ruoan tarjoiluun tarvittavia astioita ja välineitä
 • neljä televisiota joihin voi liittää oman tietokoneen
 • tabletti ja stereot mm musiikin kuunteluun
 • jääpalakone
 • uuni
 • kaksi lämpöhaudetta
 • tiskikone
 • induktioliesi
 • mikroaaltouuni
 • kahvinkeitin
 • vedenkeitin
 • kolme jääkaappia
 • pakastinkaappi

VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Näitä ehtoja sovelletaan Arkitilat Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoiman Mäkelänkadun saunan tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

VARAAMINEN

Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu, kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.

Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18-vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta osallistuvan henkilön yhteystiedot.

Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

LISÄTUNTIEN OSTO

Lisätunnit tulee ostaa ennen varauksen alkua. Voit olla yhteydessä lisätunneista joko sähköpostitse saunat@arkitilat.fi tai puhelimitse 040 840 3069.

PERUUTUSEHDOT

Jos varaus on tehty yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa ja peruutus tehdään yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa, voidaan peruutus tehdä maksutta. Kuitenkin alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 25 % kokonaisvuokrahinnasta.

Jos varaus on tehty alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa, peruutuksesta veloitetaan 25 % kokonaisvuokrahinnasta. Kuitenkin alle 10 vrk ennen vuokra-aikaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko varauksen hinta.

Jos varaus on tehty alle 14 vrk ennen vuokra-aikaa, ja varaus perutaan 3 vuorokauden sisällä varauksen tekohetkestä, mutta kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-aikaa, peruutuksesta veloitetaan 25 % kokonaisvuokrahinnasta. Alle 48 tuntia ennen vuokra-aikaa tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko varauksen hinta.

Mikäli Varaaja haluaa siirtää varaustaan alle 2 viikkoa ennen varauksen alkuperäistä aikaa, veloittaa Vuokraaja Varaajalta 150 € varaus- ja käsittelykuluja. Vuokraaja ei hyvitä hinnanmuutoksia. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen saunat@arkitilat.fi.

Varauksen veloitukseton siirto ei koske juhlapyhiä, sesonkipäiviä tai pikkujoulukautta. Vahvistathan siirron aina saunat@arkitilat.fi. Pidätämme oikeuden veloittaa tilavuokramaksujen välisen erotuksen, mikäli siirrettävän päivän tilavuokra on aikaisempaa korkeampi.

Rahapalautus suoritetaan 30 arkipäivän kuluessa.

HINNAT JA MAKSUEHDOT

Voimassa olevat hinnat määritellään erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai laskulla erikseen sovittavalla tavalla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa, ellei erikseen ole muuta sovittu. Veloitettaessa laskulla ei peritä laskutuslisää.  Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen.

Huomioithan, että tilat ovat varattavissa useilla eri sivustoilla, joten on olemassa pieni mahdollisuus, että tila varataan samanaikaisesti eri foorumeista ja asiakaspalvelumme ei ole ehtinyt käsittelemään varauksia. Tällaisissa tapauksissa tila vuokrataan taholle, joka on ensimmäisenä varauksen tehnyt. Ensisijaisesti pyrimme löytämään vastaavan tilan Varaajalle. Mikäli tällaista ei löydy, palautamme koko maksetun summan.

TILOJEN AVAUS

Varaajalle toimitetaan ennen tilaisuutta ovikoodi. Ovikoodi on käytössä varauksen ajan. Mikäli Varaaja luovuttaa ovikoodin eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä.

Varaaja on velvollinen lukemaan ohjeet ja toimimaan näiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät myös vuokratilasta.

Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT JA OHJEET

Mäkelänkadun saunan tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan 60 henkilöä. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta.

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa erikseen osoitetuilla paikoilla.

Ulkokengät on jätettävä eteiseen tilaisuuden sen suinkin salliessa.

Tilan valokatkaisimet löytyvät eteisestä vessan oven vierestä sekä ruokailutilan pitkän pöydän vierestä seinältä. Keittiössä on omat valokatkaisijat.

Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Keittiössä olevat astiat ja ruokailuvälineet ovat käytettävissä.

Tilassa on JBL:n Party Box 100 bluetooth äänentoistolaite.

Takan pelti on auki ja takkaimuri on aina päällä.

Varaajan on siirrettävä kaikki siirtämänsä kalusteet paikoilleen. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska-astioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle). Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet. Jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti.

Muissa kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten.

SAUNAN LÄMMITYS:

Saunojen päälläoloaika sovitaan etukäteen Varaajan kanssa, ja aika ohjelmoidaan Vuokraajan toimesta etukäteen.

Mikäli Varaaja laittaa itse kiukaan päälle ja jättää sen päälle tilan vuokra-ajan päätyttyä, Vuokraajalla on oikeus veloittaa Varaajalta 100 € lisämaksua.

VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS

Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn
55 €/h sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100 € tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.

Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee vuokratulle tilalle tai kiinteistön yhteisille tiloille lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55 €/alkava tunti, eritelisä 100 €/erite.

Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25 €/pyyhe.

Hätäuloskäyntien käyttö aiheuttaa hälytyksen, ja turhasta käytöstä veloitetaan vähintään 100 €.

Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käyttö aiheuttaa palohälytyksen. Palohälytyksestä aiheutuvat kustannukset koituvat Varaajan vastuulle.

Mikäli lasinsiruja joutuu altaaseen tai altaan vesi likaantuu muulla tavoin käyttökelvottomaksi, Varaaja tiedostaa, että uima-allas tulee tyhjentää turvallisuussyistä kokonaan. Varaaja vastaa altaan tyhjennyksestä, puhdistuksesta ja täytöstä aiheutuneista kustannuksista ja lasku työstä lähetetään suoraan Varaajalle. Aiheutuvasta lisätyöstä ja vesimaksuista veloitetaan vähintään 250 €.

LÖYTÖTAVARAT

Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse saunat@arkitilat.fi. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Vuokraaja ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista.

REKLAMAATIOT

Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin saunat@arkitilat.fi.

VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen takia Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA. 

VUOKRAAJA: Arkitilat Oy, Mutkatie 8, 04500 Kellokoski, 040 840 3069, Y-tunnus: 3238226-9

 • Jätä kengät tilaisuuden luonteen salliessa eteiseen
 • Valokatkaisimet löytyvät eteisestä vessan oven vierestä sekä pitkän pöydän vierestä
 • Tupakointi sallittu vain ulkona – Huomioi yläpuolella olevat asunnot!
 • Vie käytetyt astiat astianpesukoneeseen
 • Lajittele roskat, pullot, tölkit ja lasipullot omille paikoilleen
 • Älä laita vessanpönttöön mitään sinne kuulumatonta
 • Saunaan ja altaaseen aina suihkun kautta, ja käytä saunassa laudeliinaa
 • JBL PartyBox -kaiutin toimii Bluetooth yhteydellä
 • Pidä hauskaa!