Title Image

Pasilan Sauna

Pasilan Sauna sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien Länsi-Pasilassa. Todella valoisa ylimmän kerroksen tila on 200m2 kokoinen. Saunatila jakaantuu kahteen huoneeseen; isompaan videotykilliseen neuvottelutilaan sekä oleskelutilaan, jossa on sohvaryhmiä rennompaan oleiluun.

Pasilan Saunassa on on kaksi saunaa sekä kaksi erillistä pukutilaa. Tilassa on myös parveke missä voi käydä vilvoittelemassa löylyjen välissä.

Pasilan Sauna soveltuu erinomaisesti kokoustamiseen, yritys – ja edustustilaisuuksiin, saunailtoihin, polttareihin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Lisäpalveluna tilaisuuteen on mahdollista tilata ruokamenut ja tarvittaessa myös tarjoiluhenkilökuntaa. Pystymme räätälöimään menun tai muut tarjoilut juuri teidän toivomallanne tavalla.

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juomien tuonti on sallittua.

Tervetuloa viihtymään!

 • $ 540 €
  Sunnuntai - Torstai
 • Iltasaunat 16-01

 • $ 740 €
  Perjantai – Lauantai
 • Iltasaunat 16-01

 • $ 290 €
  Maanantai – Sunnuntai
 • Päiväsaunat 10-15

Vahinkovastuu

Vuokraaja on vastaa tilasta vuokra-ajan aikana. Mikäli vuokraajalle tulee ylimääräistä kustannusta minkä tahansa aineellisen asian vahingoittumisen takia, on vuokraaja velvollinen korvaamaan ja ilmoittamaan välittömästi tapahtuneesta.

Vuokraaja huolehtii kaiken tuomansa jätesäkkeihin. (ellei toisin sovita)
Allas-alueilla ei saa olla mitään lasitavaraa.

Altaaseen ei saa mennä juomien tai ruokien kanssa. Mikäli allas joudutaan puhdistamaan ja vaihtamaan vedet asiakkaan sinne kuulumattomien jäännösten jälkeen, perimme puhdistus maksun asiakkaalta.

Oletko valmis kruunaamaan itsesi saunalauteiden ruhtinaaksi?