Title Image

Mäkelänkadun Sauna

Mäkelänkadun Sauna on iso ja edustuskelpoinen. Noin 300 m² kokoinen saunatila on rakennettu alunperin Amer-yhtymän edustuskäyttöön. Tilassa on täysin varusteltu neuvotteluhuone, joka on liukuovella suljettavissa muusta alueesta. Isokin porukka mahtuu tilan sydämessä sijaitsevan takan ääreen. Neuvottelun voi pitää myös saunan lauteilla, johon sopii kerralla noin 25 henkilön porukka. Reilun kokoisissa pesutiloissa on myös pulahdusallas.

Tilan varusteluihin kuuluu, kylmäkaapit, liesi, tv:t, äänentoisto, takka ja pulahdusallas.

Tila soveltuu erinomaisesti, kokoustamiseen, sauna-iltoihin, edustustilaisuuksiin, polttareihin, peliporukoiden ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Pystymme räätälöimään tilan ja halutessanne menun toivomallanne tavalla. Tilaisuuteen on myös mahdollista tilata henkilökunta.
Tilassa ei ole anniskelu oikeuksia, joten asiakas voi vapaasti tuoda oman juomatarjoilun.
Ruokien suhteen meiltä saa tilattua joko valmiista menuista tai voimme yhdessä suunnitella toiveiden mukaisen menun.

 • $ 290 €
  Sunnuntai - Lauantai
 • Päiväsaunat 10-15

 • $ 590 €
  Sunnuntai – Torstai
 • Iltasaunat 16-01

 • $ 790 €
  Perjantai – Lauantai
 • Iltasaunat 16-01

Vahinkovastuu

Vuokraaja on vastaa tilasta vuokra-ajan aikana. Mikäli vuokraajalle tulee ylimääräistä kustannusta minkä tahansa aineellisen asian vahingoittumisen takia, on vuokraaja velvollinen korvaamaan ja ilmoittamaan välittömästi tapahtuneesta.

Vuokraaja huolehtii kaiken tuomansa jätesäkkeihin. (ellei toisin sovita)
Allas-alueilla ei saa olla mitään lasitavaraa.

Altaaseen ei saa mennä juomien tai ruokien kanssa. Mikäli allas joudutaan puhdistamaan ja vaihtamaan vedet asiakkaan sinne kuulumattomien jäännösten jälkeen, perimme puhdistus maksun asiakkaalta.

Oletko valmis kruunaamaan itsesi saunalauteiden ruhtinaaksi?